Rodinná výrobňa čokolády sa nachádza v Troubelice na Morave. Myšlienka o výrobe čokolády sa zrodila v roku 2002, s nápadom prišiel František Bačík st. V Troubelice sa rozhodli skúsiť vyrobiť čokoládu z kvalitných surovín bez použitia iných rastlinných olejov ako je kakaové maslo, bez prídavných látok, bieleho cukru a lecitínu. Prvý dovoz kakaových produktov uskutočnili v roku 2010 a prvé tabuľka troubelické čokolády uzrela svet v roku 2013. Čokoláda je 100% česká výroba od návrhu a výroby obalu, výroby čokolády a balení. Čokoláda z Troubelice je ručne vyrobená a každá je svojím spôsobom originál. K výrobe používajú kakaové bôby, kakaovú hmotu, kakaové maslo a panelu - stuhnutú šťavou z cukrovej trstiny, ktorá je zdravú variantom sladenie. Všetky použité kakaové produkty a panela pochádza z Ekvádoru, rovníkovej krajiny Južnej Ameriky. Ekvádorské kakaové bôby patrí k najkvalitnejším a najznámejším na svete pre svoje výnimočné arómu a chuť.
Viac informácií o produktoch v tejto časti.