Čokoláda Jordis Kakaové bôby v čokoláde 130g
Pražené kakaové bôby pestované na Madagaskare. Zrnká sú obalené v tmavej 67% čokoláde.
Pražené kakaové bôby pestované na Madagaskare. Zrnká sú obalené v tmavej 67% čokoláde.
Your cart is empty
Jordi 's chocolate začali v lete roku 2010 v Hradci Králové ako Salón čokolády - Jordi' s chocolate. Po usilovnej práci a vzdelávanie v oblasti ozajstnej čokolády, sa podarilo vybudovať začiatkom roka 2012 malú manufaktúru na výrobu čokolády od kakaového bôbu po tabuľku. Pre rastúci záujem zákazníkov sa manufaktúra v roku 2015 presunula do mnohonásobne väčších priestorov vybavených väčším počtom výkonnejších strojov. Výroba jednej čokolády Jordi 's teraz zaberie asi 2 dni. Čokolády Jordi 's vyhrali mnohé ocenenia v prestížnych medzinárodných súťažiach. V našej ponuke nájdete mnohé príchute, ale aj kakaové bôby či horúcu čokoládu.
Viac informácií o produktoch v tejto časti.Pražené kakaové bôby pestované na Madagaskare. Zrnká sú obalené v tmavej 67% čokoláde.
Pražené kakaové bôby pestované na Madagaskare. Zrnká sú obalené v tmavej 67% čokoláde.
Stovka je to najčistejšie, čo sa dá vo svete čokolády vytvoriť. Chuť závisí len od kvality čokoládových bôbov a zručnosti čokolatiéra.
Stovka je to najčistejšie, čo sa dá vo svete čokolády vytvoriť. Chuť závisí len od kvality čokoládových bôbov a zručnosti čokolatiéra.
V čokoláde s takým vysokým obsahom kakaa si vychutnáte pravú chuť kakaových bôbov. Skladá sa zo štyroch druhov kakaa. Jeho chuť je pikantná, silná a hravá zároveň. Milovníci čokolády a skutoční znalci čokolády budú nadšení. Jednoducho Theobroma cacao!
V čokoláde s takým vysokým obsahom kakaa si vychutnáte pravú chuť kakaových bôbov. Skladá sa zo štyroch druhov kakaa. Jeho chuť je pikantná, silná a hravá zároveň. Milovníci čokolády a skutoční znalci čokolády budú nadšení. Jednoducho Theobroma cacao!
Na výrobu tejto čokolády sa použili bôby z troch kútov Strednej Ameriky. Výsledkom je vyvážená čokoláda s tónmi tabaku a rumu. Na vrch pridali kúsky fazule z Madagaskaru, aby bola ešte väčšia zábava.
Na výrobu tejto čokolády sa použili bôby z troch kútov Strednej Ameriky. Výsledkom je vyvážená čokoláda s tónmi tabaku a rumu. Na vrch pridali kúsky fazule z Madagaskaru, aby bola ešte väčšia zábava.
Zázvor sa skamaráti s pomarančom, ktorý sa zase skamaráti s čokoládou. Výsledkom je trio chutí, ktoré sa hodí v každom ročnom období. Na výrobu čokolády sa používajú kakaové bôby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolíska kakaa sa jednoducho spája s temperamentom Karibiku a pikantnosťou Ázie.
Zázvor sa skamaráti s pomarančom, ktorý sa zase skamaráti s čokoládou. Výsledkom je trio chutí, ktoré sa hodí v každom ročnom období. Na výrobu čokolády sa používajú kakaové bôby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolíska kakaa sa jednoducho spája s temperamentom Karibiku a pikantnosťou Ázie.
Pražené kakaové bôby - zaujímavá pochúťka. Ochutnajte, z čoho je čokoláda vyrobená.
Pražené kakaové bôby - zaujímavá pochúťka. Ochutnajte, z čoho je čokoláda vyrobená.
Čo môže byť príjemnejšie ako šálka horúcej čokolády po dlhom a náročnom dni? Lahodná zmes na prípravu horúceho nápoja.
Čo môže byť príjemnejšie ako šálka horúcej čokolády po dlhom a náročnom dni? Lahodná zmes na prípravu horúceho nápoja.
Nezvyčajná kombinácia a napriek tomu jasné chute. Preto vznikla táto mliečna čokoláda s kozím mliekom. Pochutnať si na ňom môžu nielen tí, ktorí majú problémy s laktózou, ale aj tí, ktorí si ho vychutnávajú s fľašou dobrého vína.
Nezvyčajná kombinácia a napriek tomu jasné chute. Preto vznikla táto mliečna čokoláda s kozím mliekom. Pochutnať si na ňom môžu nielen tí, ktorí majú problémy s laktózou, ale aj tí, ktorí si ho vychutnávajú s fľašou dobrého vína.