Teplomer na mlieko Motta
Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Your cart is empty
Príprava dokonalej kávy je poriadna alchýmie. Aby ste kávu nezničili už pri jej prvom spojení s vodou, je dobré zalievať kávu vodou o správnej teplote. Ak zalejete kávu vodou, ktorá práve dovaril v rýchlovarnej kanvici, kávu akurát tak spálite a určite sa na nej nepochutnáte. Káva by sa mala ideálne zalievať vodou s teplotou cca 90 ° C plus mínus 5 ° C - záleží vždy na konkrétnej príprave. Ak používate rýchlovarnú kanvicu určite počkajte minimálne 30 sekúnd až minútu - záleží aj na objeme, za ako dlho teplota vody klesne. Úplne najľahšie ale je zaobstarať si teplomer, s ktorým budete mať vždy istotu, že zalievate kávu vodou o správnej teplote. To isté platí pre šľahanie mlieka do mliečnych kávových nápojov. Mlieko by nemalo byť studené ale ani spálené. Ideálne je sledovať jeho teplotu priamo pri šľahaní.
Viac informácií o produktoch v tejto časti.Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Digitálny teplomer na prípravu kávy, čaju a iných kuchynských činností. Rozsah merania: -50C až +300C. Batérie sú súčasťou balenia zdarma!
Digitálny teplomer na prípravu kávy, čaju a iných kuchynských činností. Rozsah merania: -50C až +300C. Batérie sú súčasťou balenia zdarma!
Profesionálny digitálny teplomer Rhinowares na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka alebo vriacej vody.
Profesionálny digitálny teplomer Rhinowares na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka alebo vriacej vody.