Pre správne fungovanie nášho e-shopu (nastavenia ochrany osobných údajov)

Súhlas nám umožňuje pracovať na vylepšovaní celej stránky, aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať, aby vyhľadávanie fungovalo správne a aby ste vďaka personalizácii nedostávali reklamy na niečo, čo vás nezaujíma a čo ste nikdy nevideli. Na to potrebujeme váš súhlas na spracovanie súborov cookie.

Kliknutím na "Rozumiem" súhlasíte s tým, aby sme mohli používať analytické a reklamné súbory cookie tretích strán.

S vašimi údajmi budeme zaobchádzať s rešpektom. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať alebo zmeniť. Ďakujeme!

Rozumiem Prispôsobte si
Prijať vybrané súbory cookie

Fathers Coffee Colombia Inzá Washed 300g

16,90 €
S DPH

Káva, ktorá je jemná, príjemne sladká a vhodná do zimného počasia.

Príchuť: pomaranč - lipový kvet - sušené figy - badyán

Chcete kávu namlít?
Skladom > 5 ks , doručenie u Vás 30.04.
Množstvo

Odporúča nás 98% zákazníkov

Doprava zdarma nad 79€

Všetko skladom

 

Káva pražená každý týždeň

Odporúčaná príprava
Filtr
Spôsob spracovania
Premyté (washed)
Kyslosť
stredná
Stupeň praženia
svetlé
Kávovník
100% Arabica

Krajina .

Región: Inzá, Cauca

Spracovateľský závod: Regional Inzá

Nadmorská výška: 1800-2100 m n. m.

Odroda: Tabi, Pink Bourbon, Caturra a Colombia

Spracovanie : pranie

TÁTO KÁVA JE ŠPECIÁLNA PRE OTCOV. ZA KAŽDÚ PREDANÚ KÁVU VENUJÚ 2 DOLÁRE SPÄŤ (JEDEN OD ZÁKAZNÍKOV A JEDEN OD NICH) NA VÝSTAVBU SOLÁRNYCH SKLENÍKOV NA SUŠENIE KÁVY.

História spoločnosti Inzá siaha do roku 1577, keď Sancho García de Espino založil 11. júla spoločnosť ASORCAFE. Cieľom bolo pomôcť miestnym poľnohospodárom a výrobcom pestovať a predávať kvalitnú kávu. Poskytovali im vzdelávanie a rozvoj na zlepšenie hospodárskych a sociálnych podmienok Združenie má v súčasnosti 290 členov.

Spracovanie:

Producenti z Inzá pracujú na pozemkoch s rozlohou 1,8 ha až 2 ha a pestujú kávu do nadmorskej výšky 2100 m. Káva sa tradične spracováva metódou prania. Po zbere sa kávové čerešne zbavia šupiek a fermentujú sa 20 - 40 hodín v závislosti od prostredia. Potom sa káva umyje a nezrelé zrná sa odstránia. Potom sa suší v parabolických sušičkách 8 až 15 dní v závislosti od počasia.

Odroda:

Káva má zvyčajne vysokú kyslosť s chuťou trstinového cukru a pochádza zo sopečnej pôdy sopky Puracé. Microlot Tierradentro sa snaží predstaviť to najlepšie z tejto oblasti. Káva má sladší a kvetinovejší charakter v dôsledku neskoršieho zberu.

Father's Coffee Roastery
1878
19 položky

Tabuľka dát

Odporúčaná príprava
Filtr
Spôsob spracovania
Premyté (washed)
Kyslosť
stredná
Stupeň praženia
svetlé
Kávovník
100% Arabica

Recenzie (0)