Pre správne fungovanie nášho e-shopu (nastavenia ochrany osobných údajov)

Súhlas nám umožňuje pracovať na vylepšovaní celej stránky, aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať, aby vyhľadávanie fungovalo správne a aby ste vďaka personalizácii nedostávali reklamy na niečo, čo vás nezaujíma a čo ste nikdy nevideli. Na to potrebujeme váš súhlas na spracovanie súborov cookie.

Kliknutím na "Rozumiem" súhlasíte s tým, aby sme mohli používať analytické a reklamné súbory cookie tretích strán.

S vašimi údajmi budeme zaobchádzať s rešpektom. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať alebo zmeniť. Ďakujeme!

Rozumiem Prispôsobte si
Prijať vybrané súbory cookie

Beansmiths Colombia Siracusa 250g

13,90 €
S DPH

Odvážna, šťavnatá a komplexná káva, ktorú si určite vychutnáte.

Chuť: čerešňa - žltý melón - vianočný punč

Chcete kávu namlít?
Nie je na sklade
Beansmith's

Odporúča nás 98% zákazníkov

Doprava zdarma nad 79€

Všetko skladom

 

Káva pražená každý týždeň

Odporúčaná príprava
Filtr
Spôsob spracovania
Anaeróbne
Suché (natural)
Kyslosť
stredná
Stupeň praženia
svetlé
Kávovník
100% Arabica

Krajina.

Farma: Siracusa

Odroda: Castillo

Nadmorská výška: 1800 m

Oblasť: Anserma, Caldas

Kyslosť: Stredná kyslosť

Skóre pri kupovaní: 86

Spôsob spracovania: prírodný anaeróbny

Odporúčaná príprava: Filter

Káva pochádza z oblasti Anserma. Táto oblasť sa nachádza v západnej časti kantónu Caldas. Je to poľnohospodárske centrum, v ktorom vyniká pestovanie kávy. Družstvo začalo svoju činnosť v roku 1967. Má rozsiahle znalosti a skúsenosti s komercializáciou kávy a v obciach pôsobí s podporou Národnej federácie pestovateľov kávy Kolumbie a Výboru pestovateľov kávy departementu Caldas: Anserma, Risaralda, San José, Belalcázar a Viterbo. Družstvo združuje 2 083 pestovateľov kávy, ktorí sú zanietení pre pestovanie kávy vynikajúcej kvality. Okrem kávy pestujú aj cukrovú trstinu a banány, ktoré potom so ziskom predávajú.

Hlavným cieľom je komercializácia kávy a iných poľnohospodárskych produktov, ktorá sa snaží podporovať a zlepšovať hospodárske, sociálne, technické a kultúrne podmienky združených osôb, pokiaľ sú spojené s poľnohospodárskou činnosťou, a najmä s produkciou kávy vo všetkých jej oblastiach.

Vo svojich skladoch vybudovali priestory s kontrolovanou teplotou, v ktorých sa starajú o mikrosady dodané výrobcami. Okrem toho družstvo po prvýkrát začalo experimentovať s výrobou suchej spracovanej kávy bez toho, aby vystavilo výrobcov riziku.

Družstvo Anserma investovalo do sušiaceho boxu Nuna Coffee, ktorý dokáže regulovať teplotu a vlhkosť a zároveň kávu sušiť. Tieto boxy sa prvýkrát použili v Kolumbii, aby sa pokúsili bojovať s mimoriadne náročnou, denne sa meniacou klímou v kolumbijských Andách. Družstvo potom zriadilo triediacu stanicu na výber najzrelších čerešní a vytvorenie jednotnosti. Kávové čerešne vybrané do našej dávky boli odrody Castillo.

Spoločnosť Anserma oddeľuje jednotlivé šarže. Tá naša dostala názov "Siracusa" podľa hory v blízkosti družstva.

Po zbere a triedení sa káva premyje a 96 hodín fermentuje v uzavretých sudoch. Potom sa káva uloží do sušiaceho boxu, kde sa suší pri teplote 35 - 40 °C počas 100 - 120 hodín.

Beansmith's
1574 8594206183305

Tabuľka dát

Odporúčaná príprava
Filtr
Spôsob spracovania
Anaeróbne
Spôsob spracovania
Suché (natural)
Kyslosť
stredná
Stupeň praženia
svetlé
Kávovník
100% Arabica

Špecifické referencie

ean13
8594206183305

Recenzie (0)