Teplomer na mlieko Motta
Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Pre správne fungovanie nášho e-shopu (nastavenia ochrany osobných údajov)Súhlas nám umožňuje pracovať na vylepšovaní celej stránky, aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať, aby vyhľadávanie fungovalo správne a aby ste vďaka personalizácii nedostávali reklamy na niečo, čo vás nezaujíma a čo ste nikdy nevideli. Na to potrebujeme váš súhlas na spracovanie súborov cookie. Kliknutím na "Rozumiem" súhlasíte s tým, aby sme mohli používať analytické a reklamné súbory cookie tretích strán. S vašimi údajmi budeme zaobchádzať s rešpektom. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať alebo zmeniť. Ďakujeme! |
Rozumiem Prispôsobte si |
Prijať vybrané súbory cookie |
Your cart is empty
Neviete si svoju kávu predstaviť bez hustej krémovej mliečno peny? Kúpte si jednoduchý napeňovač mlieka, s ktorým si krásnu penu pripravíte počas minútky aj doma. V našom sortimente nájdete napeňovača značiek Bialetti, GAT či Excellent Houseware. Výhodou napeňovač GAT a Bialetti je to, že ich môžete rovno postaviť na zdroj tepla a mlieko v nich pred šľahaním zahriať. Ak si ale chcete pripraviť naopak penu zo studeného mlieka, nič Vám ju neurobí líp ako shaker na studené mlieko Hario. S jeho pomocou vykúzlite fantastickú penu do kávy, či iných mliečnych pokrmov.
Viac informácií o produktoch v tejto časti.Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Profesionálny teplomer na mlieko z nehrdzavejúcej ocele Motta na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka.
Máte radi cappuccino alebo caffé latte? Pripravte si ho doma pomocou ručného šľahača mlieka od talianskej spoločnosti G.A.T. s objemom 600 ml.
Máte radi cappuccino alebo caffé latte? Pripravte si ho doma pomocou ručného šľahača mlieka od talianskej spoločnosti G.A.T. s objemom 600 ml.
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Bialetti vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 166 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Bialetti vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 166 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
Kompaktný ručný šľahač na mlieko.
Kompaktný ručný šľahač na mlieko.
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Bialetti vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 330 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Bialetti vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 330 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
Profesionálny digitálny teplomer Rhinowares na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka alebo vriacej vody.
Profesionálny digitálny teplomer Rhinowares na dokonalú kontrolu teploty šľahaného mlieka alebo vriacej vody.
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Piardi vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 166 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Piardi vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 166 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
Šejker na studené mlieko Hario LS-70-OW na jednoduchú prípravu fantastickej mliečnej peny do ľadovej kávy alebo mliečnych nápojov.
Šejker na studené mlieko Hario LS-70-OW na jednoduchú prípravu fantastickej mliečnej peny do ľadovej kávy alebo mliečnych nápojov.
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Piardi vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 330 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
S napeňovačom mlieka od talianskej značky Piardi vytvoríte krásne hustú, zamatovú mliečnu penu pre domáce cappuccino alebo caffé latte. Kapacita na 330 ml mlieka (nádoba je 3-krát väčšia).
Dokonalé domáce cappuccino? Žiadny problém. Elektrický napeňovač Bialetti pripraví lahodnú a krémovú penu.
Dokonalé domáce cappuccino? Žiadny problém. Elektrický napeňovač Bialetti pripraví lahodnú a krémovú penu.
Káva si s mliečnou penou rozumie úplne rovnako ako červené víno s kvalitným syrom. Jedno bez druhého si predstaviť dokážete, ale spoločne vykúzli symfóniu chutí. Niet preto divu, že milovníci kávy potrebujú na nerušený zážitok z dokonalého nápoja nielen kvalitné kávové zrná, výkonný mlynček a tú správnu pomôcku na prípravu kávu, ale mnohokrát tiež šikovného pomocníka , ktorý mlieko premení na hustú, hodvábnu penu. Takú, ktorá celú prípravu kávy zavŕši, ako keď si nevesta pred odchodom k oltáru nasadí belostný závoj.
Či už patríte do fan klubu cappuccina alebo café latté, bez našľahaného mlieka sa jednoducho nezaobídete. A svoju obľúbenú kávu si určite chcete dopriať aj v domácom prostredí. Je teda najvyšší čas poobzerať sa po vhodnom napeňovači mlieka. Z vlastnej skúsenosti vieme, že kvalitné ručné šľahače mlieka odvedú vynikajúcu prácu. Kto dáva prednosť pene z mlieka ohriateho, mal by voliť medzi značkami Bialetti a G.A.T.
Ich napeňovače totiž slúžia rovno ako nádobka, v ktorej mlieko pred šľahaním ohrejete. Oproti tomu sa shaker značky Hario postará o skvelú penu z mlieka studeného.
Existujú rôzne typy napeňovačov mlieka, od manuálnych až po elektrické.
Ručné napeňovače mlieka: Tieto prístroje zvyčajne vyžadujú fyzické pohyby rúk alebo stlačenie páky na vytvorenie peny. Sú jednoduché na používanie a nevyžadujú elektrickú energiu, ale môžu vyžadovať viac úsilia a času.
Elektrické napeňovače mlieka: Tieto stroje sú automatizované a často ponúkajú viacero funkcií, napríklad nastavenie teploty alebo rôzne stupne hustoty peny. Sú rýchlejšie a pohodlnejšie, ale môžu byť drahšie a vyžadujú elektrickú zásuvku.
Peňovače mlieka integrované v kávovaroch: Niektoré kávovary majú zabudované peniče mlieka, čo je veľmi pohodlné na prípravu kávových nápojov v domácnosti.
Pri výbere napeňovača mlieka je dôležité zvážiť jeho kapacitu, rýchlosť napeňovania, jednoduchosť čistenia a celkovú kvalitu peny. Niektoré modely umožňujú aj použitie alternatívnych druhov mlieka, ako je sójové, mandľové alebo ovsené mlieko.
A ak chcete proces výroby mliečnej peny pojať naozaj profesionálne, vyzbrojte sa navyše teplomerom na mlieko (buď analógovým alebo digitálnym). Kontrola nad teplotou šľahaného mlieka je totiž skutočne dôležitá. Na slovo vzatí odborníci dobre vedia, že mlieko by mali zahrievať na teplotu 60-65 °C. Pri 45 °C je pena už pomerne stabilná (svoju úlohu tu hrá rozpúšťanie mliečnych tukov), ale až teplota 65 °C zaistí maximálnu stabilitu peny (pri použití plnotučného mlieka).
Mlieko zohrejte na optimálnu teplotu 60-65 °C.
Opätovným stláčaním piestu mlieko zhustne a vytvorí zamatovú penu.
Keď hotovú penu necháte minútku odstáť, než ju nalejete na kávu, zvýšite jej stabilitu a výsledok bude o to lepší.
Ak mlieko neohrejete na dostatočnú teplotu, pena vám „spadne“.
Naopak nadmerne teplé mlieko stratí pôvodnú hustotu, pena zriedi a negatívne ovplyvní chuť kávy.
Preniknite s nami do tajov napeňovania mlieka a urobte si každý deň malú radosť skvelou kávou s veľkou penou.