Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g
Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g
Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g
Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g
Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g
Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g

Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g

Vypredané
17,90 €
S DPH

Káva s fermentačnými tónmi, vyvážená, plná, sladká a šťavnatá, ponúkajúca komplexný a osviežujúci chuťový zážitok. Príchuť: modré ovocie - gumové medvedíky - cukríky

Chcete kávu namlít?
Vypredané

Príslušenstvo

detail_vyhody_heureka.png Hodnotenie na Heureke 98% detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma nad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Všetko skladom detail_vyhody_cerstve_prazena.png Káva pražená každý týždeň
Odporúčaná príprava
Filtr
Spôsob spracovania
Suché (natural)
Kyslosť
vyššia
Stupeň praženia
svetlé
Kávovník
100% Arabica
 

Krajina.

Spracovanie.

Farma: Frinsa Estate

Poľnohospodár: Wildan Mustofa

Odroda: Sigarar Utang

Nadmorská výška: 1400 m n. m.

Odporúčaná príprava: Filter

Wildan najprv starostlivo vyberie zrelé kávové čerešne a potom ich spojí s laktobacilmi, aby sa začala 24-hodinová fermentácia. Tento proces zvyšuje sladkosť, šťavnatosť a jemnú štruktúru kávy. Po fermentácii sa čerešne rozprestrú v tenkej vrstve na sušiace terasy, kde ich pracovníci pravidelne otáčajú, aby sa zabezpečilo rovnomerné sušenie. Po ukončení sušenia sa káva olúpe a pripraví na prepravu do pražiarne Fiftybeans.

Barista odporúča zaliať kávu vodou s teplotou 100 °C, pretože vyššie teploty kvôli možnému "spáleniu" zŕn sú mýtom. Káva sa praží pri teplote 600 °C, takže zrná sa nemajú ako "spáliť". V prípade filtrovanej kávy je najlepšie použiť zrná najskôr 7 dní po pražení.

Po prvom otvorení balenia ju pred varenímnechajte aspoň 4 hodiny vyvetrať, aby ste sa vyhli horkým tónom v chuti.

EAN: 8594226860125

Mohlo by vás zaujať aj

LB PLACEHOLDER