Fiftybeans Indonézia Tropical gummies 200g
Káva s fermentačnými tónmi, vyvážená, plná, sladká a šťavnatá, ponúkajúca komplexný a osviežujúci chuťový zážitok. Príchuť: modré ovocie - gumové medvedíky - cukríky
Krajina.
Spracovanie.
Farma: Frinsa Estate
Poľnohospodár: Wildan Mustofa
Odroda: Sigarar Utang
Nadmorská výška: 1400 m n. m.
Odporúčaná príprava: Filter
Wildan najprv starostlivo vyberie zrelé kávové čerešne a potom ich spojí s laktobacilmi, aby sa začala 24-hodinová fermentácia. Tento proces zvyšuje sladkosť, šťavnatosť a jemnú štruktúru kávy. Po fermentácii sa čerešne rozprestrú v tenkej vrstve na sušiace terasy, kde ich pracovníci pravidelne otáčajú, aby sa zabezpečilo rovnomerné sušenie. Po ukončení sušenia sa káva olúpe a pripraví na prepravu do pražiarne Fiftybeans.
Barista odporúča zaliať kávu vodou s teplotou 100 °C, pretože vyššie teploty kvôli možnému "spáleniu" zŕn sú mýtom. Káva sa praží pri teplote 600 °C, takže zrná sa nemajú ako "spáliť". V prípade filtrovanej kávy je najlepšie použiť zrná najskôr 7 dní po pražení.
Po prvom otvorení balenia ju pred varenímnechajte aspoň 4 hodiny vyvetrať, aby ste sa vyhli horkým tónom v chuti.
EAN: 8594226860125
Mohlo by vás zaujať aj
LB PLACEHOLDER