Degustačná súprava Mini Reglette Francois Pralus 20 ks

14,90 €
S DPH

Ochutnávková súprava 20 jednozložkových miničokolád z 10 rôznych plantáží vás vezme na čokoládovú cestu okolo sveta a získa si vás svojimi neočakávanými a novými chuťami.

Skladom > 5 ks , doručenie u Vás 10.05.
Množstvo

Francois Pralus

Odporúča nás 98% zákazníkov

Doprava zdarma nad 79€

Všetko skladom

 

Káva pražená každý týždeň

Ochutnávková súprava obsahuje 10 druhov 75% čokolády. Zoznámite sa s čokoládami z Papouasie (Papua Nová Guinea), Indonézie, Svätého Tomáša (Sao Tomé), Trinidadu, Venezuely, Tanzánie, Ghany, Madagaskaru (Madagaskar), Kolumbie (Kolumbia) a Ekvádoru (Equateur).

V tejto degustačnej súprave si vychutnáte rozdiely medzi rôznymi odrodami kakaových bôbov (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z rôznych regiónov.

Degustačné poznámky k čokoláde:

  • Papouasie Trinitario: mierne kyslá čokoláda s ovocnými tónmi.
  • Indonesia Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny so vzácnou rovnováhou horkosti, sladkosti a kyslosti. Zaujímavé tóny nezrelých kolíkov a mierne spáleného karamelu.
  • Sao Tomé Forastero: čokoláda s veľmi plnou a výraznou chuťou. Bohaté tóny tropického ovocia.
  • Trinidad Trinitario: príjemne chuťovo vyvážená čokoláda so širokou škálou chuťových tónov - napríklad zelené ovocie a jablko.
  • Vénézuela Trinitario: robustná čokoláda so silnou kyslosťou.
  • Tanzánia Forastero: čokoláda s výraznou zemitou horkosťou.
  • Ghana Forastero Bio: čokoláda s bohatými tónmi tropického ovocia.
  • Madagaskar Criollo Bio: veľmi jemná čokoláda s ovocnými tónmi malín a červeného hrozna.
  • Colombie Trinitario: aromatická čokoláda. Dymové tóny tabaku sa striedajú so sladkými tónmi tropického ovocia, hrozna a orechov. Dlhý, mierne karamelový záver s jemnou kyselinkou.
  • Equateur Arriba Bio: čokoláda s príjemnou plnou horkosťou s jemnými ovocnými tónmi a výraznou tučnosťou z kakaového masla.

Pri degustácii odporúčame otvoriť atlas sveta a fľašu obľúbeného vína. Ako vidíte, aj cestovanie je veľmi pohodlné a sladkobôľne :-).

Zloženie: kakaové bôby (min. 75 %), cukor, čisté kakaové maslo, slnečnicový lecitín (bez GMO). Môže obsahovať stopy orechov, vajec, lepku a mlieka.

Výnimočná kvalita surovín: Francois Pralus rád cestuje a osobne vyberá kakaové bôby od pestovateľov. Používa len čisté kakaové maslo bez pridaných rastlinných tukov a trstinový cukor namiesto repného. Nikdy nepoužíva vanilín ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100 ez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Hmotnosť: 0,1 kg
Obsah kakaovej hmoty: 75
Príchuť čokolády: neochutená
Druhy čokolády: tmavá
Zdravotné a dietetické informácie: Bez stopy lepku, Bez stopy sóje, Bez alkoholu, Vhodné pre vegánov, Vhodné pre vegetariánov
Pôvod kakaových bôbov: === AMERIKA ===, Ekvádor, Kolumbia, Trinidad, Venezuela, === AFRIKA ===, Ghana, Madagaskar, ostrov Svätého Tomáša, Tanzánia, === ÁZIA ===, Indonézia, Papua Nová Guinea
Odroda kakaových bôbov: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba
Hmotnosť: 100 g

Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnú čokoládu od roku 1955. Nachádza sa v meste Roanne vo Francúzsku.

Výživové hodnoty:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2427 kj / 585 kcal
Tuk: 44 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 28 g
Sacharidy: 33 g, z toho cukry: 26 g
Bielkoviny: 9,4 g, Soľ: 0,01 g

Francois Pralus
2113 3760085329058
13 položky

Recenzie (0)