Čokoláda Francois Pralus Madagaskar Criollo 75%
75% plantážna čokoláda vyrobená zo vzácnych kakaových bôbov Criollo pestovaných na Madagaskare. Jemná, aromatická čokoláda s ovocnými, kvetinovými tónmi a sviežou mätovou kyslosťou v závere.
Francois Pralus si natoľko obľúbil madagaskarské kakao, že si založil vlastnú kakaovú plantáž na ostrove Nosy Be na severe Madagaskaru.
Výnimočná kvalita surovín: Francois Pralus rád cestuje a osobne si vyberá kakaové bôby od pestovateľov. Používa len čisté kakaové maslo bez pridaných rastlinných tukov a trstinový cukor namiesto repného. Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100 % bez GMO.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 160 × 82 × 10 mm
Krajina pôvodu kakaových bôbov: Madagaskar
Zloženie: kakaové bôby (min. 75 %), cukor, čisté kakaové maslo, emulgátor: slnečnicový lecitín. Môže obsahovať stopy lieskových orieškov, mandlí a mlieka.
Výživové údaje:
Výživové údaje na 100 g
Energia: 2427kj / 585kcal
Tuky: 44g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 28g
Sacharidy: 33g, z toho cukry: 26g
Bielkoviny: 9,4g, Soľ: 0,01g
EAN: 3760085328075
Mohlo by vás zaujať aj
LB PLACEHOLDER