Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16
Časopis Standart č. 16

Štandardný časopis č. 16

Vypredané
7,90 €
S DPH

16. číslo časopisu Standart, jedného z najprestížnejších časopisov o káve na svete, ktorý vychádza v česko-slovenskom, anglickom a japonskom jazyku a predáva sa vo viac ako 60 krajinách.

Vypredané
detail_vyhody_heureka.png Hodnotenie na Heureke 98% detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma nad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Všetko skladom detail_vyhody_cerstve_prazena.png Káva pražená každý týždeň
 

Aktuálne číslo časopisu Standart ako vždy prináša rôzne témy, články, eseje a rozhovory. V novom čísle sa venujeme výzvam, ktorým čelí naše odvetvie a ktoré sú dnes naliehavejšie ako kedykoľvek predtým.

Vkapitole "Káva " pokračujeme v porovnávaní kávy a čajov - tentoraz s metódami extrakcie. Pozrite sa na históriu najväčšieho producenta čaju, Srí Lanky, ktorá sa po získaní titulu čajovej veľmoci zameriava na výberovú kávu. Často sa zabúda na to, že množstvo odpadu sa zvyšuje priamo úmerne s procesom výroby kávy, preto vám navrhneme, ako sa dá kávový odpad čo najefektívnejšie využiť. Na konci tejto kapitoly s nami Adrián Krišák rozoberie príčiny miznúcej ovocnosti vášho espressa, a ak si myslíte, že ide len o otáčanie mlynčeka, mýlite sa.

Kapitola "Ľudia" sa venuje osobnostiam, ktoré tvoria svet kávy. V ňom sa nám predstaví kanadský majster barista Cole Torode, ktorý nás oboznámi so začiatkami svojej kariéry, súťažením a myšlienkami o priamom obchode. Ashley Rodriguez v článku skúma profesiu šéfky na voľnej nohe a poskytuje tipy a triky, ktoré jej pomohli získať skúsenosti a sebadisciplínu.

V kapitole "Svet" sa pozrieme na tradície, ktoré dotvárajú zážitok z pitia kávy na Balkáne, prenesieme sa do Austinu v Texase a zamyslíme sa nad tým, ako z tohto mesta urobiť mekku kávy, ktorou je dnes. Ďakujeme nášmu sponzorovi, spoločnosti EUROSAI, že nám umožnil pracovať, vybavovať a vzdelávať baristov na celom Slovensku a v Českej republike spolu s nimi a ich filozofiou piatich elementov v časopise Standard číslo 16. Ako vždy sme radi, že vám tento originálny výber písaného textu spolu s jedinečnými ilustráciami a fotografiami môžeme priniesť do vašich domovov a miestnych kaviarní. Prajeme vám príjemné čítanie!

EAN: 9771339821000

Mohlo by vás zaujať aj

LB PLACEHOLDER