Časopis Roast Different 04-23
Piate číslo časopisu Roast Different. Časopis o káve a kávovej kultúre. Gourmet Coffee je hrdým partnerom tohto projektu.
V októbrovom čísle časopisu Roast Different, ktoré vychádza už piatykrát, nájdete články zamerané na kľúčové témy, ktoré by mali zaujímať nielen kávičkárov - napríklad certifikácia kávy a jej prehľad, vzdelávanie v oblasti kávy na hotelových školách, vzdelávanie v oblasti kávy v krajine pestovania a káva v hoteloch a reštauráciách. V časopise nájdete aj dva rozhovory. Jeden so slovenským kávovým pedagógom a druhý exkluzívny rozhovor s kávovým guru Jamesom Hoffmannom. To a ešte oveľa viac nájdete v tomto novom čísle.
Obsah:
- Certifikácia kávy 02
- Rozhovor s edukátorom 04
- Kávové vzdelávanie v hotelových školách 06
- Vzdelávanie v oblasti pôvodu 08
- James Hoffmann 10
- Kávové festivaly v Európe 12
- Káva v hoteloch a reštauráciách 14
Články sú písané v češtine a slovenčine.
Mohlo by vás zaujať aj
LB PLACEHOLDER