Časopis Roast Different 02-23
Tretie číslo časopisu Roast Different. Časopis o káve a kávovej kultúre. Gourmet Coffee je hrdým partnerom tohto projektu.
Ako súčasť spoločnosti GourmetCoffee sme chceli podporiť kávovú komunitu a toto je skvelá príležitosť vrátiť a povedať vám, milovníkom hlbokého L: Ďakujeme! Vďaka tomu sme hrdým partnerom tohto projektu.
Čo o sebe hovorí spoločnosť Roast Different?
Roast Different prináša s príchodom jari svoje tretie vydanie. V tomto čísle sa zameriavame na zákulisie a prácu ľudí, ktorí sú na prvý pohľad neviditeľní. V tomto vydaní sa budeme venovať písaniu o ceste obilia - na farme aj z farmy k nám do Európy, a o tom, ako vyzerá svet obrátený naruby.
Obsah: Zrno, ktoré sa v súčasnosti pestuje na Slovensku, sa v roku 2015 stalo súčasťou tzv:
- Od rozvoja k plantáži 02
 - Ako založiť farmu 04
 - Dvaja kávoví šampióni 07
 - Testovanie kávy 08
 - Zabudnutá farba kávy 10
 - Vojna očami pestovateľov kávy 12
 - Prečo potrebujeme dovozcov 15
 
Články sú písané v češtine a slovenčine.
Mohlo by vás zaujať aj
LB PLACEHOLDER