Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground

Potreba espressa: Podzemie

Vypredané
36,90 €
S DPH

Moderná biblia profesionálneho baristu od slovenského autora Adriána Krišáka. Kniha o tom, čo je espresso, sprevádzaná krásnymi ilustráciami Nikolety Gajarovej.

Vypredané
detail_vyhody_heureka.png Hodnotenie na Heureke 98% detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma nad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Všetko skladom detail_vyhody_cerstve_prazena.png Káva pražená každý týždeň
 

Kniha je rozdelená do ôsmich kapitol, ktoré vás oboznámia s históriou, zložením kávových zŕn, analýzou vody a teóriou prípravy espressa. Kniha vám ukáže správne techniky a ukáže vám, ako vnímať kávu ako ovocie s veľkým chuťovým potenciálom.

Zoznam kapitol:
1. Neznesiteľná ľahkosť pitia
2. Fazuľa a jej zloženie
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso kávovar
6. Teória prípravy espressa
7. Štatistika espressa
8. Jedinečnosť momentu
X. Slovník espressa

Kniha je podpísaná a venovaná autorom.

Autor: Adrián Krišák
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Počet strán: 114
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-570-0187-4

EAN: 9788057001874

Mohlo by vás zaujať aj

LB PLACEHOLDER