Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18
Časopis Standart č. 18

Štandardný časopis č. 18

Vypredané
7,90 €
S DPH

Osemnáste číslo časopisu Standart, jedného z najprestížnejších časopisov o káve na svete, ktorý vychádza v česko-slovenskom, anglickom a japonskom jazyku a predáva sa vo viac ako 60 krajinách.

Vypredané
detail_vyhody_heureka.png Hodnotenie na Heureke 98% detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma nad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Všetko skladom detail_vyhody_cerstve_prazena.png Káva pražená každý týždeň
 

Kritika ako spoločenský fenomén sa môže stať hnacou silou vašej práce. V aktuálnom čísle časopisu Standart zavádzame novú obsahovú štruktúru, ktorej tematickým článkom je esej"Otázka kvality: o káve a kritike" od úžasného Noa Bergera, ktorý sa venuje konzumácii kávy. Noa podrobne skúma súčasný kritický stav výberu kávy a práve prostredníctvom týchto detailov odhaľuje mnohé o samotnom vývoji kritiky, ako ju vnímame vo všeobecnosti. Neprehliadnite múdrosť, ktorou okrem iných prispeli James Hoffmann, Scott Rao, Ashley Rodriguez, Michelle Johnson, Matter Perger a Oliver Strand!

Kritika je dôležitou súčasťou rastu každého odvetvia. Aj preto, že sa primárne zaujímame o vývoj výberovej kávy, rozhodli sme sa preskúmať úlohu kritiky práve s ohľadom na kávu. Na čo sa môžete tešiť v novom vydaní?

Hneď na úvod pripomíname, že Gwilym Davies prináša druhú časť seriálu, v ktorom vyvracia zaužívané mýty o káve. Prečo hovoríme, že káva je zrnková káva, je arabica naozaj z Arabského polostrova a robusta je len vymyslený druh? Ashley Rodriquezová sa kriticky pozrela na ceny zelenej kávy. Konzultantka a baristická majsterka Erika Scentová sa s nami rozprávala aj o tom, ako sa vyrovnať s kritikou, čo s ňou robiť, aby bola pre vás užitočná, a ako efektívne kritizovať odvetvie, ktoré milujete.

V tomto čísle tiež pokračujeme v sérii článkov o vode s Adrianom Kriššákom zo spoločnosti Need for Espresso: Podzemie. Tentoraz sa pozrieme na to, kde a ako hľadať informácie, ktoré vám môžu ušetriť hodiny frustrácie. V tomto rozhovore s Ivetou Pupišovou sa kriticky pozrieme na hotelový svet a dozvieme sa o práci hotelového špióna.

Popri listovaní novým číslom však nezabúdame ani na úspešné domáce projekty a prinášame vám informácie o tom, ako sa spoločnosť Stacomb stala úspešnou firmou založenou na priateľstve a kvalitných výrobkoch.

EAN: 9771339821000

Mohlo by vás zaujať aj

LB PLACEHOLDER