Pre správne fungovanie nášho e-shopu (nastavenia ochrany osobných údajov)

Súhlas nám umožňuje pracovať na vylepšovaní celej stránky, aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať, aby vyhľadávanie fungovalo správne a aby ste vďaka personalizácii nedostávali reklamy na niečo, čo vás nezaujíma a čo ste nikdy nevideli. Na to potrebujeme váš súhlas na spracovanie súborov cookie.

Kliknutím na "Rozumiem" súhlasíte s tým, aby sme mohli používať analytické a reklamné súbory cookie tretích strán.

S vašimi údajmi budeme zaobchádzať s rešpektom. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať alebo zmeniť. Ďakujeme!

Rozumiem Prispôsobte si
Prijať vybrané súbory cookie

Štandardný časopis č. 18

7,90 €
S DPH

Osemnáste číslo časopisu Standart, jedného z najprestížnejších časopisov o káve na svete, ktorý vychádza v česko-slovenskom, anglickom a japonskom jazyku a predáva sa vo viac ako 60 krajinách.

Nie je na sklade
Standart

Odporúča nás 98% zákazníkov

Doprava zdarma nad 79€

Všetko skladom

 

Káva pražená každý týždeň

Kritika ako spoločenský fenomén sa môže stať hnacou silou vašej práce. V aktuálnom čísle časopisu Standart zavádzame novú obsahovú štruktúru, ktorej tematickým článkom je esej"Otázka kvality: o káve a kritike" od úžasného Noa Bergera, ktorý sa venuje konzumácii kávy. Noa podrobne skúma súčasný kritický stav výberu kávy a práve prostredníctvom týchto detailov odhaľuje mnohé o samotnom vývoji kritiky, ako ju vnímame vo všeobecnosti. Neprehliadnite múdrosť, ktorou okrem iných prispeli James Hoffmann, Scott Rao, Ashley Rodriguez, Michelle Johnson, Matter Perger a Oliver Strand!

Kritika je dôležitou súčasťou rastu každého odvetvia. Aj preto, že sa primárne zaujímame o vývoj výberovej kávy, rozhodli sme sa preskúmať úlohu kritiky práve s ohľadom na kávu. Na čo sa môžete tešiť v novom vydaní?

Hneď na úvod pripomíname, že Gwilym Davies prináša druhú časť seriálu, v ktorom vyvracia zaužívané mýty o káve. Prečo hovoríme, že káva je zrnková káva, je arabica naozaj z Arabského polostrova a robusta je len vymyslený druh? Ashley Rodriquezová sa kriticky pozrela na ceny zelenej kávy. Konzultantka a baristická majsterka Erika Scentová sa s nami rozprávala aj o tom, ako sa vyrovnať s kritikou, čo s ňou robiť, aby bola pre vás užitočná, a ako efektívne kritizovať odvetvie, ktoré milujete.

V tomto čísle tiež pokračujeme v sérii článkov o vode s Adrianom Kriššákom zo spoločnosti Need for Espresso: Podzemie. Tentoraz sa pozrieme na to, kde a ako hľadať informácie, ktoré vám môžu ušetriť hodiny frustrácie. V tomto rozhovore s Ivetou Pupišovou sa kriticky pozrieme na hotelový svet a dozvieme sa o práci hotelového špióna.

Popri listovaní novým číslom však nezabúdame ani na úspešné domáce projekty a prinášame vám informácie o tom, ako sa spoločnosť Stacomb stala úspešnou firmou založenou na priateľstve a kvalitných výrobkoch.

Standart

Recenzie (0)