Štandardný časopis č. 10
Časopis Standart je štvrťročník venovaný kvalitnej káve a životnému štýlu okolo nej. Časopis vychádza na Slovensku a sleduje medzinárodnú kávovú scénu. Získala druhé miesto vo významnej medzinárodnej súťaži. Desiate vydanie.
Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si 10. číslo časopisu Standart.
Hneď na začiatku sa pozriete na dva štáty amerického kontinentu. V Brazílii sa dozviete o ich najkritizovanejších stereotypoch, zatiaľ čo v Kolumbii uvidíte kávové plantáže všetkých odrôd. Na svojej ďalšej ceste sa môžete pridať k autorom a spolu s nimi sa vydať na cestu za poznaním pôvodu jedinečnej gejše.
Zákazníci spoločnosti Ditting Swiss sa podelili o to, čím sú mlynčeky na kávu tejto spoločnosti také jedinečné. David Donde, barista, majiteľ a majster svojho remesla, hovorí o filozofii praženia a meniacej sa tvári Kapského mesta, kde žije. Redaktori týždenníka Standard si pohovorili aj s Jonom Allenom, nákupcom zelenej kávy a majiteľom spoločnosti Onyx Coffee Lab, ktorá je v súčasnosti jednou z najlepších kaviarní a pražiarní na svete.
Aj teraz sa Standart zaoberá životom baristov a píše o správnom druhu aktivizmu. Píše o starostlivosti manažmentu o zamestnancov a o správaní, ktoré v kolektíve odmietajú tolerovať. Ale aj na tejto ceste sa stretávajú s ťažkosťami. O aké ťažkosti ide, sa dozviete na strane 76.
Väčšina z nás vie, ako sa pripravuje aeropress. Po zhliadnutí minimalistickej a prehľadnej prípravy fotografií budete mať na aeropress chuť v okamihu.
Prekvapí a zaujme vás článok s názvom Dickensove kaviarne. Jej autori sa tu venujú Diskensovej Malej Dorritke a jej vzťahu ku káve a kultúre, ktorá ju obklopuje.
Chystáte sa do Tokia a neviete, kam ísť? Otvorte Desiatu normu na strane 114 a o kávu nebude núdza.
Toto a mnoho ďalšieho vám prináša časopis Standart.
EAN: 9771339821000
Mohlo by vás zaujať aj
LB PLACEHOLDER