Príručka profesionálneho baristu - Scott Rao
Slávna kniha, ktorá by nemala chýbať žiadnemu baristovi, majiteľovi kaviarne ani vášnivému neprofesionálovi. Odborný sprievodca prípravou kávy a čaju od americkej legendy Scott Rao.
Na 100 stranách Scott opisuje praktické, presné a desaťročiami skúseností overené informácie o príprave kávy v komerčnom aj domácom prostredí. Autor sa zaoberá espressom, filtrovanou kávou, ako aj otázkami mletia a vody. Túto knihu musí mať každý, kto to s prípravou kávy myslí vážne.
Keď Scott Rao pred 22 rokmi začínal s podnikaním, prečítal všetky knihy o káve, ktoré mu prišli pod ruku, ale stále nemal pocit, že sa naučil pripravovať skvelú kávu. Celý čas hľadal jednu praktickú, serióznu knihu, v ktorej by si mohol prečítať všetky dôležité a podstatné informácie na prípravu lahodného pohára. Zatiaľ žiadnu nenašiel, a tak sa rozhodol, že ju skúsi napísať sám.
Autor: Scott Rao 
Rok vydania: 2018 
Väzba: pevná
Počet strán: 98
ISBN: 978-1-4675-0371-6 
EAN: 9781467503716
Kniha je napísaná v češtine.
EAN: 9781467503716
Mohlo by vás zaujať aj
LB PLACEHOLDER