štvrtok : od 9:30 do 18:00
0
0 €
Your cart is empty
-
Káva
- Naša GourmetKáva
- GourmetKáva Specialty
- Výberová káva
- Plniteľné kapsule
- Predplatné kávy
- Mliečne alternatívy ALPRO
- Bezkofeínová káva
- BeanSmith's
- dos Mundos
- Father's Coffee Roastery
- Fiftybeans
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Rebelbean
- Kapsule Nespresso®
- Trung Nguyen
- Zelená káva (nepražená)
- Hard Beans (plechovky)
- Mlynčeky
-
Alternatívne prípravy
- Kávovary
-
Príslušenstvo
- Čokoláda
- Čaje
- Pre firmy
-
O nákupe
- Doprava a platba
- Predajňa kávy Praha - Vinohrady
- Výdajné miesto Praha - Karlín
- Reklamácia, poškodený tovar, vrátenie
- Návody k produktom
- Vianočné prevádzku, čítajte!
- Reklamačný poriadok
- Ochrana osobných údajov
- Všeobecné obchodné podmienky
- Podmienky používania e-shopu
- Spätný odber elektrozariadení / batérií
- Cupping / ochutnávka kávy na GourmetKava.cz
- Všetky značky
-
O káve
-
Články o káve
- Naša káva, prečo od nás?
- Svetlé a tmavé praženie kávy
- Porovnanie káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvelá vietnamská káva
- Zelená káva - účinky nepraženej kávy
- História kávy
- Druhy kávovníkov a produkcia kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Ako a kde sa káva pestuje?
- Výroba rozpustnej kávy
- Civet káva
- Kyslosť kávy, čo ju spôsobuje
- 17 zaujímavostí o káve ktoré nepoznáte
- Džezva a Turecká káva
- Bezkofeínová káva, výroba a účinky
- Spôsoby praženie kávy
- Ako skladovať kávu a najčastejšie chyby
- Káva ako hnojivo, logr na hnojenie a kompost
- 3 najdrahšie kávy na svete
- Najsilnejšia káva na svete
- Káva s reishi
- Káva piccolo alebo kofeín yetti
- Maľovanie s kávou
-
Príprava kávy
- Príprava kávy vo french presse
- Príprava kávy Cold brew (studená káva)
- Príprava kávy v moka kanvici
- Príprava kávy v džezve
- Príprava kávy vo Vacuum pot
- Príprava filtrovanej kávy
- Espresso - kompletný manuál
- Príprava kávy v Aeropressu
- Príprava zelenej kávy s pražením
- Príprava vietnamskej kávy
- Ako naplniť plniteľné kapsule kávou
- Nápoje z espressa
- Príprava kávy v Chemexu
- Ľadová káva na 6 spôsobov
- Ako odvápniť kávovar
- Príchute do kávy
- 7 najčastejších chýb pri príprave kávy
- Urnex Cafiza - návod na čistenie kávovaru
- Príprava kávy flat white
- Príprava kávy frappé
- Príprava kávy batch brew
- Príprava kávy espresso tonic
- Príprava kávy cappuccino
- Príprava kávy caffe latte
- Príprava kávy latte macchiato
- Príprava espressa macchiato
- Príprava kávy ristretto
- Príprava kávy espresso doppio
- Príprava kávy americano
- Príprava kávy lungo
- Príprava domáceho cuppingu - ochutnávka kávy
- Ako si vybrať
- Káva a zdravie
- Príprava čajov
- Čaj a zdravie
- Články o čaji
-
Články o káve
- Magazín
Môj účet
Zavrieť menu
Podložka na manipuláciu s kafiami a rozdeľovač
Dostaňte e-mail až bude produkt skladom
Ďakujeme!
Hodnotenie:
Napíšte svoju prvú recenziu
10,90 €
S DPH
Profesionálna gumová podložka pod tamper slúži ako ochrana dosky pri utláčaní kávy v páke.
Odporúča nás 98% zákazníkov
Doprava zdarma nad 79€
Všetko skladom
Káva pražená každý týždeň
Dvojitá gumová podložka je nepostrádateľným nástrojom na ochranu barovej dosky pri utláčaní kávy. Prakticky zakrivená predná časť umožňuje umiestniť podložku na okraj dosky. Výhodou sú dva výrezy na umiestnenie portafiltra.
Uľahčuje, urýchľuje a zefektívňuje prácu v kaviarni.
Farba: čierna
Rozmery: približne 21 x 15 cm.